Over Geert Graveland

Wie is Geert Graveland?

Geert Graveland is een bevlogen trainer en coach in hart en nieren met veel ervaring. Hij heeft oog voor het individu, traint met humor, directheid en een grote dosis kennis en ervaring. Geert activeert tot echt nadenken en stilstaan bij eigen performance en mogelijkheden. Hij heeft de capaciteit om zowel op teamniveau als op individueel niveau essentiële veranderingen teweeg te brengen.

Tevens vindt hij het zeer belangrijk dat men streeft naar werkelijk waarachtig zijn en belichamen van competenties en talenten die passen bij iemands werkelijke aard. Authenticiteit, eerlijkheid, liefde en verantwoordelijkheid zijn voor Geert Graveland waarden die direct te koppelen zijn aan bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsresultaat.

Een reactie van een samenwerkende collega tijdens een in-company traject

Geert is een trainer van diepgang en effectiviteit. Werkt met aanstekelijke humor. Geert put als trainer uit het beste van wat ‘het westen’  (analyse, modellen structuren) en ‘het oosten’ (emotioneel, spiritueel, fysiek, mindfull) te bieden heeft en spreekt tastbaar en overtuigend vanuit zijn eigen brede (levens)ervaring. Geeft op gulle wijze weg wat hij met vallen en opstaan aan wijsheid heeft vergaard en is op een luchtige maar duidelijke manier confronterend. Combineert een zeer persoonlijke en toegankelijke stijl met een concrete en zakelijke aanpak. Weet in te spelen op wat deelnemers op dat moment nodig hebben en is flexibel met zijn programma. Zet zich in met heel zijn hebben en houden en schroomt niet om issues uit zijn eigen leven in te brengen om het leerproces te ondersteunen. Dat maakt dat je je op je gemak voelt als deelnemer en de vrijheid ervaart om datgene te zeggen wat je echt wilt zeggen. En vooral in beweging te komen zonder je onveilig te voelen.
Jules Frenay

Evaluaties van deelnemers

  • “Geweldige personage dat met totaal ander inzicht veel toegevoegde waarde leverde”
  • “Capabel om op veilige manier direct te confronteren met huidige werkelijkheid wat het leereffect enorm verstekt”
  • “Spontane gevoelsmanier van Geert heb ik als zeer waardevol ervaren, Geert gaf de cursus kleur en warmte!”
  • “Ik heb genoten van zijn spontane inbreng. Hij geeft vanuit gevoel uitleg aan situaties. Daagde mij zeer uit!”
  • “ goede persoonlijke benadering op basis van snel opgebouwde vertrouwensband onderbouwd met zeer bruikbare inzichten en theorieen”
  • “Zeer sterk toepasbare en bruikbare training!”
  • “Goede trainer zowel in hanteerbare theorie als praktijk”
  • “Goede trainer die ook als de groep inkakte, de draad goed oppakte”
  • “Goed spul! Weet mensen uit vastgeroest denken te trekken.”

Een reactie van een medetrainer

“Kennis: Inhoudelijk niets op aan te merken. Verassend mooie diepgang op onderdelen. Uitstekende theorie presentatie, doorspekt met eigen voorbeelden. Opvallend goed in zowel het ontvangen als geven van feedback. Ik heb het als zeer prettig ervaren om iemand feeedback te kunnen geven bij wie dat ook landt op een manier die erg constructief is. Een trainer met lef en openheid (ook over eigen handelen)”
Maarten van Wamel.

Comments are closed.