De Zweethut

Als je als leidinggevende, manager, medewerker of met een heel team een zweethut ritueel meemaakt, zal dat een diepe indruk achterlaten en vele inzichten voor je werk en privé opleveren. Je zal inzicht krijgen in het vraagstuk waar jij op dat moment mee speelt en wat je inbrengt tijdens de dag. Vaak krijg je antwoorden op een heel andere manier dan je verwacht. Zoals Einstein al zei; ‘de oplossing voor een probleem bevindt zich niet op het vlak waar het ontstaan is, maar een niveau hoger.’ De zweethut ondersteunt dit principe.


De zweethut is een krachtig ritueel dat afkomstig is van o.a. de oorspronkelijke bewoners van Noord Amerika. Deze oude ceremonie is met grote zorgvuldigheid vele generaties doorgegeven, en ook verbonden met onze eigen (Keltische) traditie.  De zweethut sluit aan bij de huidige tijd en de verschuiving van ons bewustzijn wat momenteel plaatsvindt.
We kunnen veel leren als we ons open stellen voor andere culturen, andere zienswijzen, het niet gangbare of wat onbekend voor ons is. Zo ook kun je veel leren, nieuwe ideeën en inzichten opdoen als je je openstelt voor een ceremonie als deze.  Daar ligt juist ook de kracht van de zweethut.
De zweethut is een ritueel waarin je een dieper contact met jezelf en je omgeving maakt. Het gaat over persoonlijk leiderschap, je omgeving en je verhouding met de natuur. De natuurelementen van deze ceremonie, zoals de warmte van de stenen, en het vuur brengen je dieper in je hart en in contact met jouw eigen-wijsheid. Dat maakt dat je je makkelijker overgeeft aan wat er zich nu in jou leven speelt. Het geeft je de juiste ondersteuning en de kracht om volledig aanwezig te zijn, het leven voluit te vieren en nieuwe inspiratie op te doen. Humor, openheid en respect spelen hier ook een grote rol.

De mensen die deze ceremonie ondergaan zijn naderhand vaak diep onder de indruk, zeer helder over actuele situaties die spelen in hun werkende leven en sterk geïnspireerd.

Wil je hier meer inhoudelijke informatie over ontvangen en over de mogelijkheden neem dan contact op.

Referenties:

Stella Housheer:

De zweethut ceremonie onder professionele begeleiding van Geert heb ik ervaren als een life changing experience ! In een schitterende natuurlijke omgeving en in een ontspannen sfeer heb ik de ceremonie met haar eeuwenoude rituelen en symbolen als overweldigend mooi ervaren. De warmte en de kracht van de zweethut deed mij ieder besef van tijd vergeten en heeft mij dichter bij mij zelf gebracht en vele mooie inzichten gegeven.

Het was een intense en euforisch blije ervaring en heeft een grote verandering in mijn leven gebracht. Ik denk er nog vaak aan terug en spreek nog regelmatig over mijn persoonlijke ervaring.

Dank je wel Geert !  Het was en is in één woord:  Onvergetelijk !

Frans van der Stigchel,(voormalig directeur van Harte & Lingsma) coach Fransman B.V. :
Vruchtbare klei is waar je op zit, de lucht zindert van de hitte, je lichaam gaat stromen. Een oeroud ritueel komt tot leven. Je kunt alles achterlaten in de zweethut en opnieuw beginnen.

We bieden dit jaar een training aan om te kunnen werken met deze ceremonie.brochure-watergieters-pdf

Comments are closed.